StoryEditorOCM
ZabavaUSPOMENE NA SPEKTAKL

Jeste raspoloženi za video podsjetnik s Mišinog koncerta na Starom placu? Prepoznajete li se? Neke su obožavateljice ostavile srce ispred pozornice, evo snimki najgorljivijih minuta

Piše dv
7. lipnja 2022. - 18:14

Tako je to danas na koncertima. Često se više snima mobitelom, nego što se prepušta atmosferi i uživa, donosi Slobodna Dalmacija.

Oni koji pamte najdraže koncerte iz, recimo, sredine i kraja 80-ih, jer tada se u Splitu stvarno puno "koncentriralo", znaju da je jedini rekvizit koji je pratio pjesmu bio - upaljač.

I nepušačice su se opskrbljivale njime prije nastupa omiljenog benda, jer kakva bi to balada bila da dvorana ne zasja u tisućama treperavih svjetala?!

Upaljač na koncertu imao je, dakako, i svojih loših nuspojava. Brzo bi pločeli peći prsti (osim ako niste bili sretnik koji je posjedovao, među momcima apsolutni "must have", upaljač Zippo). I prvi bend Gorana Karana, recimo, po njemu je dobio ime.

I smetao je u ruci kad ste htjeli ritmom dlanova pratiti rifove gitara.

Danas se svuda, pa i na koncerte, nose mobiteli, njima se svijetli, njima se snima i nedvojbeno sebi oduzima veliki dio užitka u događaju.

Naši su sveprisutni fotoreporteri snimali videa na koncertu Miše Kovača. Morali su, to im je posao. A mi smo među snimkama uočili neke posebno zabavne i zanimljive, koje su svjedočile s koliko se gorljivosti mogu voljeti pjesme Miše Kovača i pjevajući ostaviti srce ispred pozornice.

Uživajte!

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

 

 

30. travanj 2024 20:11