StoryEditorOCM
ZabavaŽIVOT NA VAGI

Jeste li znali da je sestra omiljene trenerice naša pjevačica? Iako je zovu hrvatskom Adele, nedavno je javno tražila posao, evo gdje ga je našla...

Piše dv
11. studenog 2022. - 12:52

Idućeg tjedna čeka nas veliko finale showa ‘Život na vagi‘ u kojem je od 2019. godine, odnosno od četvrte sezone, trenerica Zagrepčanka Maja Ćustić.

Na tom je mjestu naslijedila Sanju Žuljević, a gledatelji je naprosto obožavaju. Maja je magistrirala kineziologiju i još tijekom studija počela raditi kao trenerica, donosi Slobodna Dalmacija.

Iz njene je biografije manje poznato da ima mlađu sestru koja je također poznata u javnosti. Riječ je o pjevačici Luce koju nazivaju i hrvatskom Adele.

Luce ima pjesme "U sjećanju", "Zašto", "Imam razlog", "Svaki put"... Glazbenu karijeru započela je kao back vokal kantautorici Ireni Žilić, a nakon toga je krenula u autorske i pjevačke vode. Može se pohvaliti i gostovanjem na koncertu Josipe Lisac u čast njezinoj ljubavi Karlu Metikošu.

image

Luce

Bruno Konjevic/Cropix/Cropix

U ožujku ove godine Luce je došla u središte pozornosti kad je na Instagramu objavila da traži posao.

- Svako malo mi prođe kroz glavu kako u ovom trenu dok ja tražim posao, netko u ovom gradu ga i nudi, samo ne znamo jedno za drugo. Bed je kao pisati to na statuse... Ali kakve sam sve gluposti pisala, ova bi trebala biti najmanja - napisala je tada i opisala što bi htjela raditi.

Čini se da je taj status i urodio plodom s obzirom da je Luce odnedavno počela raditi kao voditeljica na Hrvatskom radiju.

26. travanj 2024 14:59