StoryEditorOCM
ZabavaOBITELJ NA OKUPU

Je li ovo njezina ‘amajlija‘ za Vatrene? Davorka Dalić u sad već prepoznatljivom navijačkom izdanuju bodri supruga, uz nju su i njihovi sinovi.

Piše Dv
13. prosinca 2022. - 21:24

Supruga i sinovi izbornika Zlatka DalićaDavorka Dalić, Toni i Bruno Dalić stigli su kao podrška Hrvatskoj tijekom utakmice protiv Argentine na tribine u Kataru gdje bodre Vatrene, donosi Slobodna Dalmacija.

Davorka na sebi ima crvenu majicu preko koje je zaogrnula hrvatsku zastavu, a uz to je kombinirala bijele hlače. Na usnama joj je crveni ruž, a lagani valovi u kosi. Podsjetimo, ogrnuta zastavom je bila i na prošloj utakmici. 

image
Tom Dubravec/Cropix

Nogometna groznica trese sve tijekom cijelog prvenstva, a pogotovo danas, no uz podršku obitelji koja je Daliću bitna, uvijek je lakše.

Zbog njega se odrekla svoje karijere! Mnogi se pitaju gdje je ovih dana Dalićeva supruga? U Kataru je gledala utakmicu, no vješto se pritajila

Davorku se nema prilike često vidjeti u javnosti, ali kada dođe onda zablista. S izbornikom Dalićem je u braku od 1992., a njihova ljubav traje još od srednje škole. 

image
Tom Dubravec/Cropix
30. travanj 2024 17:25