StoryEditorOCM
ZabavaPROVJERILI SMO

Je li Dubo Bautović s pozivom ženama na besplatno ljetovanje imao sreće?

Piše Gabrijela Bijelić
12. srpnja 2022. - 21:21

Dubravko Bautović, Dubrovčanin koji se u nacionalnim razmjerima proslavio prošlotjednim pozivom damama na nesvakidašnji godišnji odmor u Gradu, još uvijek čeka prvu poruku u inboxu. Gospođe i sinjorine iz regije i šireg okruženja zasad ne pokazuju interes za ponuđene gratis ferije s intimnim druženjem, no neumorni Dubo ne gubi nadu:

- Poziv je otvoren cijelo ljeto, netko će se sigurno prijaviti. A ako i ne bude odaziva, ja sam svoj cilj ostvario. Za zafrkanciju se pročulo, ljudi su danima komentirali temu, razveselilo ih je u ovim turobnim vremenima nešto šaljivo, nesvakidašnje. Svakako se isplatilo, a poziv ostaje otvoren do daljnjega. Duga je sezona – veli Dubravko koji je poruku pripadnicima ljepšeg spola putem Facebooka objavio na engleskom te švedskom jeziku jer u Švedskoj provodi hladnije mjesece u godini.

image

Objava Dubravka Duba Bautovića

Screenshot/Facebook
 

Od dama se očekuje i da prilože fotografiju, kako bi domaćin vidio s kim ima posla:

Jesu li se potencijalne gošće pokolebale nakon medijske pompe koju je podigao objavom o besplatnom ljetovanju s gratis ićem, pićem i provodom, pitamo starog dubrovačkog šarmera:

- Ne vjerujem da ih je to odbilo, naprotiv. Vjerojatno im treba neko vrijeme za razmišljanje, ali uopće e sumnjam da će biti kandidatkinja – zaključio je naš sugrađanin, dugogodišnji glazbenik koji svoj hedonizam ni najmanje ne skriva.

05. svibanj 2024 06:54