StoryEditorOCM
Zabava‘Idemo tvrdo‘

Javio se Grše, evo što ima za reći o Mamićevoj tužbi protiv njega i Vojka V.: ‘Tih fenomena svjesni su svi...‘

Piše dv
24. veljače 2023. - 18:13

Bivši sportski direktor Nogometnog kluba Dinamo i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zoran Mamić tužio je za klevetu splitskog repera Vojka V. i triljskoga repera Gršu. Kako smo već pisali, pretpostavlja se da ih Mamić tuži zbog pjesme "Mamići" koju su dvojica repera otpjevala 2021. godine, donosi Slobodna Dalmacija.

U njoj se nalaze i stihovi: "...Idemo tvrdo ka Mamići, vadi se kesica, počinje pressica Zdravko i Zoki, stalno na koki... Idemo tvrdo ka Mamići, eura brdo ka Mamići, uzmemo paricu, prijeđemo granicu...."...

Bjegunac Zoran Mamić tužio repere Vojka V. i Gršu za klevetu: je li im zamjerio stihove ovog hita?

Na tužbu je reagirao triljski reper Grše. "Ja i Vojko živimo od toga da u svojim tekstovima, među ostalim, uvrštavamo društvene fenomene kojih smo svjesni mi, svi naši slušatelji i svi koji prate domaće medije. Ono što mi stavljamo u svoja umjetnička djela je naša umjetnička odluka", rekao je Grše.

image

Zoran Mamić

Antonio Balić/Cropix

Ako privatni tužitelj, u ovom slučaju je to bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zoran Mamić, ne dođe na raspravu iako je uredno pozvan, smatrat će se da je odustao od tužbe i sud će obustaviti postupak.

Vojko V. još se nije oglasio o slučaju.

27. travanj 2024 04:01