StoryEditorOCM
ZabavaDAN ZALJUBLJENIH |

IZ STARE PJESMARICE Nila i Seba zajedno otpjevali pjesmu ‘Trebam te‘ za Valentinovo, čekala je na objavu punih 20 godina

Piše DV
13. veljače 2021. - 09:01

Punih 20 godina čekala je pospremljena u ladici pjesma radijskog voditelja Sebastijana Vukosavića koju je Seba sa suprugom Nilom Miličić Vukosavić otpjevao prigodno za ovogodišnje Valentinovo. Ovako je Nila, voditeljica i glavna urednica HR Radija Dubrovnik, prokomentirala nastanak i značenje novog dueta:


-Ovu smo Sebinu ljubavnu pjesmu Sebastijan Vukosavić i ja poklonili sami sebi za Valentinovo, jer nam je nekako baš draga, i razlikuje se od svega što smo do sad snimili! Stihovi i glazba nastali su, kao i mnoge Sebine druge skladbe, prije više od 20 godina, i pjesma je negdje u njegovoj pjesmarici dugo čekala… I dočekala! Drugi lockdown donio je opet malo više vremena i pravi trenutak da se moj Gradoplovac uhvati pisanja aranžmana, gitare, klavijature i mikrofona, i da nastane nešto sasvim drugačije! Opet smo se poigrali u našoj maloj kućnoj covid radionici, nepretenciozno, ali s puno ljubavi… Video za pjesmu djelo je naše juniorke Vukosavićke, koja je ovaj put, čini nam se, nadmašila samu sebe, i strpljenjem, i umijećem, kako bi nastao ovaj mali ljubavni spot – napisala je Nila koja je sa suprugom Sebom izvela već cijeli niz pjesama 'iz lockdowna'.

Posljednja u nizu je bila 'Sad je kasno' autora Josipa Sliška koja je uz popratni spot na Youtubeu objavljena potkraj prošle godine. Kako zvuči najnovija prigodna pjesma za Dan zaljubljenih, poslušajte (i pogledajte) u videu:

27. travanj 2024 15:28