StoryEditorOCM
ZabavaZBOG JEDNE LJUBAVI

Iris Livaja pokazala kako joj počinje svaki dan u stanu, maleni Lorenzo ne pušta loptu! Čini li se i vama da itekako ima tatinog mota? Pogledajte fotografije iz njihove kuhinje

Piše dv
16. prosinca 2022. - 14:11

Mame dječaka vrlo dobro poznaju tu riječ: "baun".

"Mama, daj baun!", "Baci baun", "Ja ću baun"... rijetko koja mama dvogodišnjaka ne zna za ovakve vapaje i traženja, a kad se strast jednakim intenzitetom nastavi i u godinama koje slijede, pa je upisivanje na nogometni trening veći prioritet od kupnje školske torbe za prvi razred... stvar je već odmakla daleko, donosi Slobodna Dalmacija.

S istom se situacijom nosi i Iris Livaja, mama još koji mjesec pa dvogodišnjeg Lorenza, koji od najranijeg jutra u njihovom stanu traži da mu se šutira lopta, a i sam njome vješto manevrira za tako malog dječaka.

image
Screenshot Instagram


Doduše, da je situacija drugačija, bilo bi i čudno, s obzirom da raste u obitelji u kojoj je nogomet gotovo pa sve, a tata mu u svome gradu ima već "status božanstva".

I mama je, dakako, strastvena navijačica, ovih dana je putem društvenih mreža slala brojne želje i pozdrave u daleki Katar, gdje boje hrvatske reprezentacije nosi i slavna hajdukova "desetka".

image
Screenshot Instagram


Dok je trajala utakmica između Hrvatske i Brazila, Iris je imala "prijenos" iz svog dnevnog boravka u društvu djece i bliskih prijatelja. 

image
Screenshot Instagram

"Srce će mi puknut" - napisala je tada uz video na kojem sretno navija i viče: "Plači, plači, ajmo, ajmo!".

"Mi smo mali, ali veliki" - napisala je Iris svome suprugu uz snimku na kojoj sa suzama radosnicama šalje poljubac prema kameri.

Kasnije se Splićanka osvrnula na cijelu utakmicu te je napisala da pobjeda nije bila uzrokovana srećom, već igrom.

Iris se nadala, baš kao i svi mi, da će Hrvatska slaviti i nakon utakmice protiv Argentine, još žešće nego je slavila nakon trijumfa protiv Brazila, ali to se, nažalost, nije dogodilo.

Tada je objavila fotografiju supruga Marka i kćerki Elizabet, u društvu brazilskog nogometaša Neymara: - Tata i njegova bubamara. Riješen - i poslan kući", napisala je, a onda se "okomila" i na najveću argentinsku prijetnju, Messija.

Uz fotografiju na kojoj je uz Livaju i njegovu kći mezimicu bio Leo Messi navela je:  "A mogao bi lagano i drugi".

Šteta što nije. 

26. travanj 2024 21:38