StoryEditorOCM
ZabavaNEUSPJEŠNO DEMANTIRAJU

Haris Džinović bijesan zbog kćerina ljubavnog izbora! Srce osvojio sin tjelohranitelja Zorana Đinđića

Piše Mozaik SD
31. kolovoza 2022. - 09:25
Haris Džinović sa suprugom Melinom u Dubrovniku. Ondje su se i vjenčali, na brodu, uz dvadesetak prijatelja. Među uzvanicima je bila i Slavica EcclestoneTonći Plazibat/Cropix

Poznati pjevač Haris Džinović navodno je bijesan otkad je saznao da se njegova kći Đina viđa s Mihajlom Veruovićem Vojažom, objavila je Slobodna Dalmacija.


Vojaž je beogradski glazbenik, popularni izvođač trap glazbe, koji je slavu stekao suradnjama s pjevačicom Breskvicom na pjesmama "Vrati me", "Budi tu", "Koraci u noći", a fanovi su ih pomno pratili, jer su bili i u trogodišnjoj vezi.

U 2021. je započeo još jedan komercijalno vrlo isplativ projekt, suradnju s producentima popularnog filma i TV serije "Južni vetar".

Vojaž je, inače, sin Milana Veruovića, bivšeg tjelohranitelja Zorana Đinđića i autora knjige Treći metak.

Upravo radi očevog posla, djetinjstvo je dijelom proveo u Francuskoj, tome u čast uzeo je umjetničko ime Voyage.

Dina i Vojaž pokušavaju danima u srpskim medijima demantirati da su u ljubavnoj vezi, upravo zbog Harisove ljutnje, ali čini se da im to ne uspijeva i da im malo tko vjeruje.


I Vojažu bi, kako navodi Blic, bilo u interesu da ga se doživljava kao slobodnog momka, zbog velikog broja tinejdžerica koje su njegovi najveći fanovi.


- Otkad su se pojavile njihove fotografije sa Gardoša, Vojaž i Đina su baš u problemu. Nije im jasno kako ih je netko uspio snimiti, kad su jako vodili računa da ih netko ne vidi. Ali ljubav se ne može sakriti...

Zato su se dogovorili da ne priznaju vezu i da i dalje tvrde da su samo prijatelji. Ipak, u kući Džinovića je nastala prava drama kad je Haris saznao da mu se kći zabavlja s mladim pjevačem. Žestoko ju je iskritizirao i tražio da to odmah prestane.


Pravdala se da to nije istina, ali on joj nije povjerovao. Rekao joj je da mu je sad jasno zašto nije željela otputovati s majkom na Azurnu obalu na ljetovanje, a uvijek bi ranije išla, nego je htjela ostati u Beogradu.

On je jedva prihvatio i Đininog bivšeg dečka, nogometaša Andreja Đurića, ne sviđa mu se da je s javnom osobom, to javno eksponiranje veze.

image

Koncert u Lisinskom

Bruno Konjević/Cropix


Zato je Vojaž i rekao da im priče o njima stvaraju probleme, jer oni imaju obitelji i prezimena koje stoje iza njih i čiji obraz moraju sačuvati - prenosi Blic.

image

Melina i Haris Džinović bili su uzvanici na Severininom vjenčanju s Igorom Kojićem 2015. u Beogradu

Danijel Soldo/Cropix
06. svibanj 2024 03:12