StoryEditorOCM
ZabavaNJIHOVO ZLATO

Hana prvi put otkad je rodila objavila fotografiju sebe s Grašom i Albom, fanovi oduševljeni: Mi u Bosni kažemo mašala!

Piše M.K./sd
26. siječnja 2024. - 07:41

"Ko će nego ja moje zlato ljubit, oću da se zna, e da se zna, da volin te još, volin za poludit..." - kome je točno pjevao Petar Grašo u prvoj verziji, kad je tek snimio ovaj svoj megahit, mi to ne znamo, ali da sad to pjeva i misli ponajviše na svoju preslatku kćerkicu Albu, u to smo sigurni, donosi Slobodna Dalmacija.

Hana, Grašo i Alba, uživali su u večernjoj šetnji i čaroliji još uvijek blagdanski okićenih ulica, a netko iz njihovog društva je to i ovjekovječio. Jedna od najpoznatijih splitskih nevjesta odlučila je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeliti sličicu njihove idile.

Budući je ovo prvi put da je Hana, otkako se u veljači 2022. udala za jednog od najpopularnijih pjevača s ovih prostora, javno objavila fotografiju iz obiteljskog albuma, reakcije su bile brojne.

"Prekrasni, konačno!", "Ajmeeeeeeee kako je preslatka, aww baš ste predivni svi troje Hana!", "Mi u Bosni kažemo: mašala!", "Predivna obitelj", "Napokon!", Slatkoća"..., a emotikonima srca reagirala su i poznata lica, poput Renate Lovrinčević i Andree Andrassy.

Hana Huljić je ovih dana u intervjuu za Gloriju govorila o majčinstvu. Na pitanje kako jednoipolgodišnja kći Alba reagira kad joj pjevaju, odgovorila je:

"Jako reagira na glazbu, čim otvori oči krene pjevati, zovemo je ‘pjevajuća beba‘! Nekad čak pjevuši u snu i to mi je zaista fascinantno, kao i to da pjeva u tonalitetu već od svog osmog mjeseca.

Baš intenzivno pjeva, valjda zato što je uistinu okružena glazbom sa svih strana. Imamo dvije, tri pjesmice koje su joj najviše na repertoaru. ‘Mama Kukunka‘ je glavna. Ja pjesmu započnem, ona dovrši... I tako cijeli dan!" - ispričala je Hana, koja je otkrila i da je, otkako je postala mama, "puno hrabrija nego što je mislila da je".

"Opreznija sam, ispunjenija, sretnija... I nekako mogu preživjeti bez spavanja!" - zaključila je uz smijeh.

image

Prva zajednička fotografija Petra i Hane snimljena u Splitu 3. veljače 2022.

Ante Čizmić/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix
image
Joško Šupić/Cropix
image

Hanin izlazak iz splitskog rodilišta 21. srpnja 2022. Brižna mama i baka Vjekoslava uvijek je u blizini

Jakov Prkić/Cropix
image

Proslava Albinog krštenja u splitskom restoranu Adriatic, točno na godišnjicu Haninog i Petrovog vjenčanja, 19. veljače 2023.

Joško Šupić/Cropix

 

 

25. travanj 2024 15:31