StoryEditorOCM
ZabavaŠTO LJUDIMA SMETA?

Gruica se hvalila luksuznim odmorom i muževim poljupcima, pa je napali?! Reagirala je: Pravi muškarci vole ljubavnice

Piše Dv
11. siječnja 2023. - 09:52

Uvijek je zanimljiva "vibra" javnosti i kako su neki parovi koji javno izmjenjuju nježnosti cool, a druge dočekaju "na nož".

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić, ni ne sluteći da bi mogla takvom fotografijom ikome "naškoditi", podijelila je na instastoryju idilične kadrove zimovanja u Južnom Tirolu u društvu svog supruga Borana.

Pratiteljima je pokazala u kakvoj idili borave, objavila je atraktivnu snimku na kojoj roni u nesvakidašnjem bazenu, ali i kako je suprug ljubi u njemu, donosi Slobodna Dalmacija

image
Screenshot Instagram

Romantičan trenutak između supružnika i uvijek zanimljivih protagonista splitske scene, uz komplimente, očito je polučio i njegativne reakcije i komentare, jer je nekoliko sati kasnije splitska glumica imala potrebu i javno reagirati.

"Samo u Hrvatskoj (i bližoj okolici) je sramota biti zaljubljen u svoju ženu. Ona u njega mora biti. Ali on u nju - NE. "Pravi muškarci" doma deže žene, a "vole" ljubavnice. E, Balkane moj..." - napisala je, naime, Gruica Uglešić na instastoryju.

image
Screenshot Instagram

Inače, za svoje snježne i ljubavne gušte splitski par je odabrao poznato talijansko odredište Alta Badiju, a noćenje u hotelu u kojemu su se smjestili u aktualnim terminima košta od 500 eura naviše, piše Slobodna Dalmacija

image
Screenshot
03. svibanj 2024 10:29