StoryEditorOCM
ZabavaNOVO LICE RTL DIREKTA

Gledatelji sprdaju voditelja Ivana Vrdoljaka jer je najavljujući prilog o Đokoviću zamahivao reketom: ‘Mama, vidi me, jesam li bolji od Šprajca?‘

Piše M.P./SD
11. siječnja 2022. - 21:42

U sinoćnjem RTL Direktu Zorana Šprajca mijenjao je Ivan Vrdoljak koji se nakon operacije kralježnice nedavno opet vratio na male ekrane.

Ivan se, najavljući prilog novinarke Darinke Trgo o Novaku Đokoviću, malo poigravao teniskim reketom u studiju RTL-a, a nekim gledateljima njegov se potez i nije baš svidio, donosi Slobodna Dalmacija. 

- Meni Ivan Vrdoljak katastrofa, isforisran, večeras ono lamatanje sa reketom baš naporno, kao da pokušava kopirat Šprajca pa bit malo više cool, a rezultat je debakl. Isforsirano i neautentično. Ono: Mama, vidi me, jesam bolji od Šprajca? Da je riječ o portalu, bio bi to čisti primjer clickbaita. - Meni su reket i grimase bili za zacrvenit se, susramlje. Mojmirino kreveljenje i glumatanje je užas, ali ovo je bilo par potencija gore. E, moj Livnjače, opali se tim reketom po glavi. - Dio s reketom, doslovno susramlje, ne bi me čudilo da ga je i sam RTL nagovorio na to. Ali, meni je on kao voditelj iskreno najdraži na RTL-u, tako da izuzev tog reketa, odlično je odradio emisiju. - Meni je neugodno, a vjerujem da je i njemu. Inače je odličan, osim reketa - neki su od komentara na Forum.hr.

image
Ivan Vrdoljak
RTL

Ipak, našlo se i onih koji podržavaju mladog voditelja.

- Ivan Vrdoljak je osvježenje za RTL Direkt. Šprajc može otići u penziju - Super je Vrdoljak, napisali su.

Podsjetimo, voditelj nam je nedavno ispričao sve o operaciji kralježnice, zbog čega je neko vrijeme morao mirovati.

- Ovu bih ozljedu pripisao kombinaciji genetike i dugogodišnjih intenzivnih treninga (dizanje utega i boks), no nema pravila jer se događa i onim ljudima koji nisu nešto fizički aktivni. Ponekad takve ozljede zacijele spontano, što i osobno mogu posvjedočiti, ali ponekad ne. Ovaj put tijelu je trebala dodatna pomoć. Probao sam s fizikalnom terapijom, no stanje se nije poboljšavalo. Došao sam u fazu kad više nisam mogao sjediti, stajati ili hodati bez jakih bolova, rekao nam je Ivan.

26. travanj 2024 09:26