StoryEditorOCM
ZabavaSAVJETI ASTROLOGA

Evo tko u 2023. ulazi pun novca: četiri horoskopska znaka imat će najviše sreće ove jeseni i zime

Piše MOZAIK SD
14. listopada 2022. - 20:33

Zima je duga, a novaca nikad dosta, poznato je mnogima. Zato, doznajte koji će znakovi biti najsretniji u jesen i zimu 2022. i 2023. godine, objavio je GS.

Blizanci

U narednim mjesecima, a posebno u zimskom periodu, ostvarit će se želje koje Blizanci gaje već duže vrijeme. Bez većih poteškoća riješit će financijska pitanja i na neko vrijeme zaboraviti na novčane probleme. Predstavnici ovog horoskopskog znaka shvatit će da im posao ne treba oduzimati sve vrijeme. Očekuju ih brojna nova poznanstva i zanimljivi susreti. Jesen i zima bit će plodne za ovaj znak!

Bik

Ove jeseni i zime Bikovi će se uspjeti riješiti napetosti koja ih već duže vrijeme prati. Manji svakodnevni problemi jednostavno će pasti u drugi plan i omogućiti Biku da se potpuno usredotoči na posao. Nemojte se bojati preuzeti inicijativu i započeti nove projekte. Okupite li tim koji dijeli vašu viziju, uspjeh neće izostati. Očekujte poboljšanje financijske situacije do kraja 2022. godine!

Rak

Rakovi ne bi trebali zaglušiti glas intuicije, što će biti naglašeno tijekom ove jeseni i zime. Intuicija će vam reći što učiniti u određenim situacijama. Preporuka astrologa je da se klonite sukoba i svađa, to vas može uznemiriti, pokvariti vam raspoloženje, ali i smanjiti naklonost zvijezda u ovom razdoblju. Rakove očekuje i poboljšanje financijske situacije. Dakle, ako već duže vrijeme planirate neke kupnje, ne morate ih odgađati za kasnije.

Jarac

Zvijezde savjetuju Jarcima da ove jeseni i zime hrabro izbrišu iz svojih života osobe koje im namjerno koče uspjeh u poslu. Predstavnici ovog horoskopskog znaka koji su slobodni vjerojatno će upoznati svoju pravu ljubav. U početku će im se sve činiti zabavno, a nakon kraja 2022. ova veza može prerasti u nešto puno ozbiljnije. Savjet astrologa je da ne žurite, pustite da stvari idu svojim tijekom. Uživajte u sadašnjosti.

27. travanj 2024 01:20