StoryEditorOCM
ZabavaI PAMET I IZGLED

Evo koja će djevojka predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta u Indiji: ‘Volim pomagati drugima, a posebno...‘

Piše SCENA SD
18. listopada 2023. - 14:07

Lucija Begić nesvakidašnjom odlukom organizatora predstavljat će Hrvatsku na 71. izboru za Miss Svijeta u New Delhiju 16. prosinca. Lucija se može pohvaliti i titulom Miss Grada Zagreba, koju je osvojila 2021. godine.

Ustaljena praksa na izborima ljepote i jedno od nepisanih pravila je da na svjetski izbor putuju prva ili druga pratilja misice, no ove godine organizatori su odlučili poslati misicu, prenosi 24 sata.

- Posljednji održani izbor Miss Hrvatske bio je 2019. godine kada je na izbor Miss Svijeta putovala Katarina Mamić, još uvijek aktualna Miss Hrvatske - objasnila je Iva Loparić Kontek, direktorica Direkcije i vlasnica licence. 

Dodala je kako su pratilje te godine bile Marija Rogić i Iva Mijolović, a prva pratilja, Marija Rogić izjavila je kako zbog neodgodive fakultetske obaveze nije u mogućnosti natjecati se na izboru za Miss Svijeta te je odustala je od prava predstavljanja Hrvatske na izboru za Miss Svijeta.

Lucija, ljepotica sa zagrebačkom adresom ima 23 godine, studira kondicijsku pripremu sportaša na Kineziološkom fakultetu, a osim ljepote i pameti, ova djevojka ima ono što je danas rijetkost - dobru dušu.

Lucija pomaže osobama s tjelesnim oštećenjima te im pomaže da tjelovježbom poboljšaju kvalitetu svog života.

- Prijateljstva koja sam sklopila kroz ovaj posao su razlog zašto toliko volim sve što radim. Osobe s tjelesnim oštećenjima motiviraju me svojom hrabrošću i pozitivnom energijom - kaže Lucija, prenosi 24sata.

Slobodno vrijeme najčešće ostavi za sportske aktivnosti a rekreativno se bavi raznim sportovima.

 

 

 

 

02. svibanj 2024 03:35