StoryEditorOCM
ZabavaPLIJENILA PAŽNJU

Cristiano Ronaldo tone sve dublje i dublje, a Georgina se u Katru hvali skupocjenim nakitom vrijednim vrtoglavih 14 milijuna kuna

Piše DV/SD
11. prosinca 2022. - 09:57
Portugal‘s forward #07 Cristiano Ronaldo‘s partner Georgina Rodriguez (bottom) and son Cristiano Ronaldo Jr (C) attend the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Morocco and Portugal at the Al-Thumama Stadium in Doha on December 10, 2022. (Photo by KARIM JAAFAR/AFP)Karim Jaafar/Afp

I zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, bodrila je svog dragog na Svjetskom prvenstvu u Katru, a sada je u prvi plan došlo nešto sasvim drugo, prenosi Slobodna.

Portugal je ispao, Ronaldo je plakao nakon ispadanja Portugalaca.

Nije slavio niti pobjedu, plasman Portugala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, već je kao pokisli miš napustio teren. Valjda ljut, rezigniran, razočaran što nije nastupio od prve minute.

Georginin svaki pokret s tribina pak pratili su najveći svjetski mediji, a posebnu je pažnju dobila nakon posljednje utakmice reprezentacije Portugala, one sa Švicarskom.

Naime, tada je njezin Ronaldo u utakmicu ušao tek u 74. minuti što je izazvalo burne reakcije njegovih obožavatelja, a svoj je komentar na društvenim mrežama dala i ona.

‘Čestitke Portugalu. Dok je 11 igrača pjevalo himnu, svi pogledi su bili na njima. Kakva je šteta što nismo mogli gledati najboljeg igrača svijeta tijekom svih 90 minuta. Navijači te nisu prestali zvati i uzvikivati ​​tvoje ime. Nadam se da će Bog i tvoj dragi prijatelj Fernando nastaviti ruku pod ruku‘, napisala je Georgina i tako jasno dala do znanja što misli o potezu portugalskog izbornika.

Ona je s druge strane redovito iz Katra objavljivala svoje i fotografije obitelji, a na posljednjoj je pozirala u zelenom ogrtaču dok je u prvom planu bila nevjerojatna kolekcija nakita koju je nosila na rukama. 

Fotografije su nastale na isti dan kada je bodrila Ronalda u utakmici protiv Švicarske. 

Kako pišu strani mediji, kolekcija prstena i narukvica vrijedi oko 14 milijuna kuna. Najskuplji komad nakita svakako je Cartierov zaručnički prsten od safira i dijamanata, a vrijedi 600 tisuća funti.

Na utakmicu Maroka i Portugala, u subotu Georgina je došla u nešto umjerenijem stilu bijelih traperica i Ronaldovog dresa.

28. travanj 2024 02:13