StoryEditorOCM
ZabavaPROMO

Blagdanska čarolija u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu

Piše PROMO
14. prosinca 2023. - 11:22

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da ove godine možete doživjeti tradicionalni duh adventa i u Sheraton Dubrovnik Riviera hotelu.

 

Uživajte u kuhanom vinu, domaćim priklama i tradicionalnim specijalitetima u raskošno ukrašenom i elegantnom interijeru po posebnim promotivnim cijenama. Adventska ponuda dostupna je svakim danom od 11 do 23 sata na Prima Vista Lounge Baru.  

 

Pridružite se i u prednovogodišnjim danima, za koje je pripremljen bogat glazbeni i gastronomski program. Uživajte u nastupu benda DiVersi 30.12. od 19:00 h do 22:00 sata, te na warm-up partyju s live nastupom DJ-a Speed-a 31.12 od 18:00 do 21:00 sati na Prima Vista Lounge Baru uz posebnu ponudu hrane i pića.

 

Tu su i posebne pogodnosti - 20% popusta na redovnu ponudu Prima Vista Lounge Bara te besplatan parking za sve posjetitelje.

 

image

Blagdanska čarolija u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu

 

Za najluđu noć u godini Sheraton Dubrovnik Riviera je pripremio posebnu poslasticu: raskošnu gala večeru koja započinje od 20:00 pićem dobrodošlice, a u 21:00h počinje svečani doček uz najveće plesne hitove u izvedbi benda Sans.

 

image

Blagdanska čarolija u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu

 

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i pridružite se u stvaranju nezaboravnih trenutaka u predivnom okruženju Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela.

 

„Želimo da svaki trenutak proveden u našem hotelu tijekom ovih blagdana bude poseban za Vas, Vašu obitelj i prijatelje. Neka Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel bude Vaša oaza blagdanske sreće i uživanja. Radujemo se Vašem dolasku!“, poručuju iz hotela.

 

Za sve informacije i rezervacije molimo kontaktirajte: +385 20 601 500 ili reception@sheratondubrovnikriviera.com te posjetite: Advent Magic at the Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel (marriott.com)

27. travanj 2024 17:16