StoryEditorOCM
ZabavaSnaga volje

Bahra Zahirović ne odustaje, opet traži ljubav i to u kući s ‘pet frajera tjedno‘! Otkriva: Nisam se nikad našla u toj situaciji! Pazit ću da budem što kulturnija, finija...

Piše Anita Matić/ sd
9. prosinca 2021. - 17:33

Svi koji su, barem i ovlaš, pratili RTL-ovu emisiju "Ljubav je na selu", sjećaju se Bahre Zahirović, donosi Slobodna Dalmacija.

Ona ljubav nije pronašla na selu, zapravo nije je još uvijek pronašla, no od potrage ne odustaje, pa će je opet pokušati pronaći pred kamerama, ovaj put u novom reality showu "Pet frajera tjedno", koji će od 13. 12. biti dostupan na RTL-ovoj platformi PLAY, u paketu Premium.

Dating reality show izvornog naziva "Five Guys a Week" u samo godinu dana od svog premijernog prikazivanja na britanskom kanalu Channel 4 zaradio je vojsku obožavatelja, što je i domaćoj produkciji dalo podstreha da vjeruju da će i hrvatska inačica s Bahrom kao glavnom zvijezdom polučiti isti rezultat.

Premisa showa vrlo je jednostavna – slobodna djevojka i pet nepoznatih muškaraca žive skupa tjedan dana. Kroz brojne situacije, romantične spojeve i razgovore Bahra sve bolje upoznaje svoje udvarače, a kako tjedan prolazi, eliminira ih jednog po jednog, sve dok ne pronađe osobu s kojom bi mogla doživjeti pravu ljubav.

Dakako, u kući nije uvijek idilično – neočekivane situacije, tenzije, intrige i nadmetanja muškaraca koji se bore jedan protiv drugoga i učinit će sve kako bi baš oni osvojili njezino srce.

Netko se bori za moje srce!

- Ponovno sam se našla u novom showu. Veoma se ponosno i ispunjeno osjećam, netko se, malo za promjenu, bori za moje srce. Nije to uopće loše - kaže Bahra.

image
RTL PRESS


Od muškaraca koje je ugostila u showu očekivala je puno, ponajprije da su džentlmeni, lijepog izgleda i dobrih namjera, pozitivni, privlačni i da se istinski trude osvojiti je, a na suživot s ''frajerima'', kaže, brzo se privikla.

- Kad sam vidjela u kojoj sam se situaciji našla, jednostavno mi je to bilo malo čudno i neobično, ali opet sam trebala i to vidjeti i doživjeti. Nisam se nikad našla u toj situaciji!

Odlučila sam da ću biti stvarno iskrena i otvorena, paziti da budem što kulturnija, finija, pristupačnija, kao jedna žena koja očekuje takve muškarce oko sebe... - otkriva ona.

05. svibanj 2024 05:11