StoryEditorOCM
ZabavaEKSTRAVAGANTNO

Andrea s Balkana je puste tisuće eura utukla u filere da bi ovako izgledala, a sad se želi ludo zaljubiti. Traži dečka

Piše dv
21. lipnja 2023. - 07:44

Andrea Ivanova redovito dospijeva na naslovnice zbog svog izgleda, zbog kojeg je potrošila procijenjenih 1800 eura samo na "filere" za jagodice.

Ova perspektivna 25-godišnja bugarska influencerica nada se da će postići novi rekord najvećih obraza na svijetu. Doduše, njezin je cilj izazvao određene probleme, posebno u njezinom ljubavnom životu, pa je tako ranije priznala da se "bori" s pronalaskom ljubavi, unatoč tome što joj muškarci na internetu posvećuju mnogo pažnje, piiše Jutarnji list.

Iako je nestrpljiva te se želi "ludo i istinski zaljubiti" što prije, kaže da će joj odgovarati samo netko tko prihvaća njezin izgled u potpunosti.

- Ako sam u vezi s nekim, a on mi kaže da mu je neugodno dok sa mnom hoda ulicom ili javnim mjestima, tada ćemo prekinuti - izjasnila se Andrea.

- Osjećat ću se loše i uvrijeđeno, pa ću onda morati potražiti novog partnera kojeg moj izgled neće smetati - rekla je i objasnila kako bi se voljela ludo i istinski zaljubiti te upoznati pravog partnera za sebe, jer tvrdi da je ljubav "nešto najljepše i najznačajnije na ovom svijetu".

image

Andrea prije operacija

Mediadrumimages/andreaemilovaiva/Media Drum World/Profimedia/Mediadrumimages/andreaemilovaiva/media Drum World/profimedia

Andrea tvrdi da je u prošlosti imala "loših" iskustava kada je u pitanju ljubav te se nije osjećala cijenjenom. Sada je zbog toga izbirljivija po pitanju muškaraca s kojima izlazi i naučila je staviti svoje mišljenje na prvo mjesto, odnosno, ispred tuđih.

- Imala sam partnere koji su mi savjetovali da promijenim svoj izgled i da ne budem toliko ekstravagantna. Nikad ih nisam slušala i uvijek smo se svađali - objasnila je.

Unatoč negativnim komentarima na internetu, 25-godišnjakinja obožava svoj izgled.

- Ne brinem zbog komentara drugih ljudi, jer imam svoj ukus i vlastite poglede na ljepotu i držim ih se. Svaka osoba bi trebala zadovoljiti sebe bez straha ili brige o mišljenjima drugih, jer smisao života je da budeš sretan - zaključila je.

27. travanj 2024 18:24