StoryEditorOCM
ZabavaTICK - TOCK ZA ROTTERDAM|

VIDEO / SPLIĆANSKA ALBINA GRČIĆ POBIJEDILA NA DORI 2021. Predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu: "Ponosna sam, uložila sam puno truda i ljubavi"

Piše DV/JL
13. veljače 2021. - 22:29

Pjevačica Albina Grčić s pjesmom "Tick-Tock" pobjednica je 22. izdanja Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, održanog u subotu u Opatiji, javlja jutarnji.hr.

Albina je pobijedila na natjecanju na kojemu je nastupilo ukupno 14 natjecatelja po izboru stručnog ocjenjivačkog suda, a natjecatelji su premijerno izveli svoje pjesme.

Druga je bila Nina Kraljić s pjesmom "Rijeka", a treća Mia Negovetić s pjesmom "She's Like a Dream ".

Natjecanje je održano bez publike, pod strogim epidemiološkim mjerama. Natjecatelji su se borili za naklonost ocjenjivačkih sudova iz HRT-ovih centara (Pula, Čakovec i Varaždin, Split, Dubrovnik, Osijek, Šibenik i Knin, Zadar, Rijeka) te dopisništava u Vukovar i u Zagrebu, kao i publike koja je glasovala telefonski.

- Ponosna sam na sebe, uložila sam puno truda i ljubavi - rekla je Albina, pa nastavila: - Sretna sam što su ljudi to prepoznali. Konkurencija je bila sjajna, i da smo poslali bilo koga drugoga u Rotterdam, ne bismo fulali - izjavila je nakon pobjede. S HRT-a su pobjednici rekli da očekuje da će dovesti Eurosong u Hrvatsku.

Albinin pobjednički nastup pogledajte u videu.

26. travanj 2024 11:09