StoryEditorOCM
ŠpicaVELIKI USPJEH NEDJELJKE JURIN NA "INTRADI"

Zlatna medalja za komplet kozmetičkih krema na biljnoj bazi

Piše Ines Vlašić
11. ožujka 2017. - 09:52

Dubrovačka fitoaromaterapeutkinja i nutricionistica Nedjeljka Jurin i ove je godine bila uspješna na Međunarodnoj manifestaciji poljoprivrednika Mediterana Intrada, posvećenoj prirodnim ekološkim delicijama, pićima, kozmetici i drugim poljoprivrednim proizvodima, a koja se treću godinu za redom održala u Splitu. Kolumnistica Moskara dobila je zlatnu medalju za komplet kozmetičkih krema na biljnoj bazi koje pomažu kod kožnih tegoba uzrokovanih dermatitisom. Trebalo je zadovoljiti osnovne kriterije kao što su stručnost, kvaliteta sastojaka i prikladna ambalaža.
Za Nedjeljku Jurin ova je zlatna medalja još jedna u nizu priznanja za njenu prirodnu liniju Danica te dokaz da je, kaže,
na pravom putu. Izrada prirodne kozmetike je velika odgovornost, dodaje, jer nakon 6-10 minuta pripravak ulazi u kožu. Upravo zato ona koristi 100 posto prirodne sastojke, pazi se na doziranje, kombinaciju sastojaka u određenoj dozi, jer u protivnom se mogu pojaviti nus tegobe, a koje mogu ostaviti posljedice, naglasila je Nedjeljka čiji su proizvodi inovativni, djeluju ciljano na tegobe, prirodni i bez konzervansa pa ne čudi što su osim struke primjenom pripravka i rezultatima zadovoljni i brojni korisnici.

                               
                                          


                        
                        
                        

28. travanj 2024 01:05