StoryEditorOCM
ŠpicaNIJE IZDRŽAO|

IBRICA JUSIĆ TUGU ZAMIJENIO VESELJEM - Ispratio sam Bonda, idem po Akitu!

Piše LV
15. travnja 2020. - 19:04
Nije dugo izdržao - nakon što se jutros oprostio od svog posljednjeg suputnika, ljubimca Bonda, Ibrica je, kao i svatko tko izgubi najboljeg suputnika, odlučio da će tugu za Bondom najbolje pregrmjeti - novim prijateljem. Kako nam je ispričao, očekivao je da će ovaj put ostati sam, da neće više drugovati s novim psom ali ipak - samovanje nije opcija, jer jedino s ljubimcem živi 'normalan' život, izlazi u šetnju, kreće se i ima volje za sve. "Često mi kažu, pa kad imaš psa onda MORAŠ ići šetati, MORAŠ izlaziti, MORAŠ... A ja im rečem - budale, pa da njega nemam, tko zna bih li bio živ?!" - i upravo zbog toga Dubrovčanin se odlučio da će tako i nastaviti.

Ovaj dvoipolmjesečni ljepotan japanske pasmine Akita, u zadnjih nekoliko godina strašno popularan u Hrvatskoj, čeka Ibricu u prijateljevom domu, a po njega, kaže ide sutra, i jedva čeka na novog prijatelja s kojim će dijeliti život.

Ova je pasmina popularnost stekla davnih godina, po psu Hachiko, njegovoj trajnoj vjernosti i onom nevjerojatnom čekanju na posljednjem mjestu gdje se trebao sastati sa svojim čovjekom, na postaji u Tokyju, i to čak punih 9 godina nakon što je vlasnik preminuo.
27. travanj 2024 23:30