StoryEditorOCM
ModaHippy Garden

Ultimativni simbol modnog luksuza: hrvatska dizajnerica Đurđica Vorkapić ponovo donosi dašak nostalgije i bogatstvo materijala

Piše L.V.
12. studenog 2023. - 21:34

Žena koja voli modu ne kategorizira je po abecedi trendova već po stanju svog raspoloženja, a viziji fenomenalne hrvatske dizajnerice, stvoriteljice brenda Hippy Garden, Đurđici Vorkapić, rijetko tko može odoljeti. Nova kampanja Hippy Gardena ponovno donosi dašak nostalgije s punom funkcionalnošću, spretno miješa teški luksuz s ultralaganim materijalima, voljene boje koje su same po sebi status elegancije is pomalo vintage, bogatim uzorcima, sjajem i čudesnom nosivošću i u svakodnevici.

image

Nova kolekcija i kampanja hrvatske modne kuće Hippy Garden

Matea Smolčić Senčar/

Poštujući kod brenda naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i kaputima upotpunjenim funkcionalnim maksi torbama i remenima. Svaki komad ove intrigantne kolekcije pomno je osmišljen pa tako iz generacije u generaciju brend Hippy Garden potvrđuje kako je ultimativni simbol modnog luksuza. Modeli asimetrična kroja, ravnih linija načinjeni su od umjetne kože i razbijaju predrasude o tome što sve crna boja i avangarda mogu biti ako ih prestanemo ograničavati u svojim glavama.

image

Nova kolekcija i kampanja hrvatske modne kuće Hippy Garden

Matea Smolčić Senčar/

Kolekcijom dominira osjećaj suvremenosti u svakome šavu, a autorski print na lahor mekanom organdi materijalu miješa se s ghotic vijugama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!

Jesen i zima itekako moraju biti mekane, sjajne, udobne i neodoljivo luksuzne, a Vorkapić je i ovog puta u tome uspjela.

24. travanj 2024 19:57