StoryEditorOCM
GastroRestoran Kogo

Vaša stanica za poseban ručak povodom Majčinog dana

Piše PROMO
12. svibnja 2023. - 13:46

Ukoliko još niste odlučili gdje provesti vikend, a uz to i proslaviti Majčin dan na poseban način, naša preporuka je restoran Kogo u Srebrenom koji samo za ovu priliku svim domaćim gostima nudi poseban popust od 20% na cjelokupnu ponudu.  

Ovaj šarmantni restoran nudi vrhunsku uslugu, ugodnu atmosferu i bogatu ponudu ukusnih jela koja će zadovoljiti sve vaše gastronomske želje. Tu se svakako ističe roštilj na ugalj koji mesu daje poseban okus i miris. 

Njihov jelovnik uključuje tradicionalna jela s naglaskom na mediteranske i dalmatinske specijalitete.  

Uz široku ponudu jela od ribe, mesnih specijaliteta i raznih vrsta tjestenine, Kogo nudi i vegetarijanske opcije za one koji preferiraju bezmesne obroke. Svaki obrok je pripremljen s pažnjom i ljubavlju, a neki od preporučenih specijaliteta su tuna steak s blitvom i patatama, svinjska rebarca koja se doslovno tope u ustima ili teletina "Saltimbocca" koja izvrsno spaja pršut, kadulju i njoke. 

Kogo je također idealno mjesto za proslavu Majčinog dana. Ovo je prilika da svojoj mami priuštite poseban dan uz ukusnu hranu i ljubazno osoblje. Kogo će se pobrinuti da se vaša majka osjeća kao kraljica na svoj dan. 

Ukratko, restoran Kogo u Srebrenom nudi vrhunsku kuhinju i uslugu, što ga čini savršenim mjestom za vikend uživanje i proslavu Majčinog dana. 

Nakon objeda u restoranu Kogo, ako vrijeme posluži, svakako napravite đir kroz Srebreno i dopustite sebi da se malo odmorite i uživate u šetnji uz more. 

Iskoristite priliku i rezervirajte stol pozivom na broj: 095 596 8873. 

27. travanj 2024 11:10