StoryEditorOCM
GastroPub Dubrovnik

Posebna vikend ponuda koja će se savršeno uklopiti i za objed povodom Majčinog dana

Piše PROMO
12. svibnja 2023. - 13:50

Kraj tjedna je idealan za opuštanje i druženje s bližnjima, a ako želite izbjeći kuhanje, Gastro Pub Dubrovnik ima posebnu ponudu hrane i pića od četvrtka do nedjelje. 

Tri različita menija s tri slijeda savršeno su rješenje i za Majčin dan koji obilježavamo u nedjelju 14. svibnja. 

Prvi meni, po cijeni od 30 eura, uključuje pršut i sir kao predjelo, biftek kao glavno jelo i čokoladni mousse kao desert. Ovaj meni je savršen za ljubitelje mesa, a uz čašu vina ili hladno točeno pivo, užitak je zagarantiran.

Drugi meni, po cijeni od 25 eura, također uključuje pršut i sir kao predjelo, ali glavno jelo je piletina u kikiriki umaku, dok je desert nedovršeni štrudel. Idealana kombinacija za one koji preferiraju piletinu kao glavno jelo.

Treći meni, po cijeni od 22 eura, uključuje grčku salatu kao predjelo, vege risotto kao glavno jelo i čokoladni mousse kao desert. Savršena kombinacija za sve koji ne jedu meso, ali i one koji žele malo predahnuti od mesnih jela, a uz čašu vina ili točeno pivo, pruža vrhunsko iskustvo okusa.

Za ljubitelje ukusne hrane, Pub Dubrovnik u svojoj svakodnevnoj ponudi ima pomno odabrani i osmišljeni izbor jela pripremljenih od svježih sastojaka. Njihov specijalitet su burgeri od 100% junećeg mesa, servirani u domaćem brioche pecivu koje se priprema svakog dana. Uz svako jelo dolaze i domaći umaci koji savršeno nadopunjuju okus hrane. 

Stoga, ako tražite mjesto za opuštanje ovaj vikend i proslavu Majčinog dana, posjetite Pub Dubrovnik i uživajte u posebnoj ponudi hrane i pića. 

Pub Dubrovnik tijekom cijele godine nudi popust za domaće.

Više informacija o posebnoj ponudi potražite na Instragam i Facebook službenim stranicama Puba Dubrovnik. 

Iskoristite priliku i rezervirajte stol pozivom na broj: 095 890 6472. 

26. travanj 2024 18:58