StoryEditorOCM
DalmacijaREAKCIJA HDZ-OVOG KANDIDATA

Želim se ispričati, nemam ništa protiv SDP-a i njihove koalicije!

Piše M.Dr.
28. svibnja 2017. - 14:20
stj00

Nakon objave članka na portalu Slobodne Dalmacije 'HDZ-ovac šokirao objavom na svom profilu: 'Nema govora o mržnji, ma to vam je duga priča!' na tekst je reagirao i Stjepan Lučin.

Objavu prenosimo u cjelosti:

Vezano za predmetnu, nedavnu objavu, koja je dobila neočekivan publicitet, želim dati pojašnjenje.Dakle, fotografija sa integriranim tekstom je samo prenesena sa FB grupe Hrvatska Politička Desnica, a komentar koji je dodan jest figurativan i metaforički, a uz to ima i  emoticone na kraju, što govori o tonu istog.

Ukoliko je nekoga ovakva objava povrijedila, ovim se zelim ispričati, a istodobno i ponoviti da rečena objava nema nikakve veze sa stvarnim životom, stavovima koje zastupam ili političkom opcijom kojoj pripadam, ali činjenica jest da se dogodila, u nezgodnom vremenu, te da je stavljena u negativan kontekst.

Poštujem sve osobe različite političke orjentacije. Poštujem sve građane Trogira, i u ovom trenutku želim sve najbolje za rodni grad.Nemam ništa protiv članova SDP-a i njihove koalicije. Želim da svi građani Trogira daju svoj doprinos boljitku ovog grada. Hvala Vam na razumijevanju.



 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:52