StoryEditorOCM
Dalmacijatrud se isplati!

Žalo od oblutaka, dojmljive litice i fascinantna boja mora jamče kupanje koje ćete dugo pamtiti: ova skrivena plaža jedna je od najljepših u Dalmaciji

Piše T.S.M.
7. kolovoza 2019. - 10:15
pritiscinavis

Volite li skrovite plaže sa slikovitom prirodom, možda ste već čuli za ovu ljepoticu. Nalazi se u istoimenoj uvali Pritišćina na Visu, koja slovi za jednu od najljepših na otoku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bridget O'Connell (@bridgetoconnell) on

Tražite li mir i tišinu, to je plaža za vas, jer se do nje stiže samo makadamskim putem od Podhumlja, a šetnja nije nimalo ležerna jer je put dugačak i loš. Do Pritišćine  možete i brodom, u vlastitoj režiji ili u sklopu jednodnevnih izleta koje nude agencije za avanturistički turizam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mama's night life (@mamasnightlife) on

 

U uvali će vas dočekati lijepo šljunčano žalo od većih i manjih oblutaka, obrubljeno dojmljivim liticama koje je zanimljivo istraživati, bilo pješice ili roneći oko njih, a kao stvorene su za skokove u more.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josip (@josip_peric89) on

Posjetetitelje Pritišćine fascinira izraziro čisto more zapanjujućih nijansi plave i zelene boje koje uvala zahvaljuje bijelim stijenama koje reflektiraju svjetlost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dvotočka :D (@mirna5) on

S ove prelijepe šljunčane plaže puca dojmljiv pogled na Biševo, a u samoj uvali tek je nekoliko kuća. Usitinu, savršeno odredište za mirno i opušteno kupanje i bez sumnje jedna od ljepših plaža u Dalmaciji. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 01:27