DalmacijaPRIČA SE PONAVLJA...

Užas u Zagori: na mjestu gdje je pronađen izgladnjeli pas Bono volonteri našli dvije kujice; U Kninu netko ostavio deset štanaca, građani po mraku traže jadne životinje

Piše S. J. T.

Na mjestu Otišić nedaleko Vrlike, gdje je pronađen izgladnjeli pas Bono koji je usljed teškog zanemarivanja kasnije i uginuo, volonteri su našli dvije mlade ženke - Zaru i Taru.

- Ovo je stvarno više nemoguće, ne znamo što je s tim ljudima da se tako ponašaju prema životinjama. Bono nije imao što jesti pa je jeo zemlju i granje, a možda bi to bila sudbina i ove dvi prekrasne kujice koje smo na vrijeme spasili - kaže nam jedna volonterka, navodeći da su dobili i dojavu o psu u Glavicama pokraj Sinja kojeg su prozvali Bobi, a koji također traži svoje dobre ljude da mu pruže topli i mirni dom. 

Gore u galeriji možete vidjeti fotografije Zare, Tare i Bobija i ako ih želite udomiti javite se na boj mobitela 095 8646 800.

U Kninu su volonteri dobili dojavu o čak deset napušptenih šetanaca pronađenih u kutiji. No, mališani su se razbježali pa su ih volonteri tražili u srijedu po noći.

- Upavo ih tražimo, oni su bebe i umrijeti će ako im se ne pomogne ubrzo - rekli su nam volonteri iz "Kninske njuškice - Udruga Berta".

 

#KNIN#SINJ#ZAGORA#BONO#ZLOSTAVLJANJE žIVOTINJA