StoryEditorOCM
Dalmacijagradonačelnica starogA grada đurđica plančić piše vladi rh

Ukinite Agenciju za obalni promet, a nemojte linije

Piše PSD.
20. ožujka 2010. - 00:13

Agencija za obalni linijski pomorski promet na “ultimatum” čelnika jedinica lokalne samouprave za povrat četvrtog putovanja na liniji Split – Stari Grad (br. 635) odgovorila je kako je znakovito da joj, osim sa Hvara, ni s jednoga drugog otoka nisu stigli ultimativni zahtjevi za vraćanjem linija.

- Što Agencija time poručuje otočnom stanovništvu? Da nisu svjesni ozbiljnosti aktualnoga gospodarskog trenutka u RH, jer traže svoje, pa im je u ime ‘aktualnoga gospodarskog trenutka u RH’ potezom pera Agencija to ‘reducirala’, odnosno ukinula - napisala je Agenciji Đurđica Plančić, gradonačelnica Staroga Grada, razočarana i pritiscima sa strane da utihne, isto kao i potpisnik ovih redaka.

- Kažete da otok Hvar i nakon ukidanja jednoga putovanja do 31. svibnja 2010. ostaje kvalitetno povezan, a ja vam poručujem:
- Ne reducirajte trajektne linije. Umjesto toga, razmislite o svrsi postojanja Uprave za otočni i priobalni razvoj, a Agenciju za obalni linijski pomorski promet ukinite odmah. Tako ćete zacijelo puno više pridonijeti ozbiljnosti aktualnoga gospodarskog trenutka u RH. Svoja stajališta gradonačelnica je u pisanom obliku na znanje dostavila Vladi i svima nadležnima.

M. CRNČEVIĆ/EPEHA

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 15:43