StoryEditorOCM

Triljski odbor HSP dr. Ante Starčević se samoraspustio

Piše PSD.
23. kolovoza 2013. - 22:01
Triljski gradski odbor HSP-a dr. Ante Starčević priopćio je danas da je donio jednoglasnu odluku da taj ogranak više ne postoji te da njegovi članovi podnose ostavku na sve dužnosti i članstvo u stranci.

U odboru ističu da su odluku o njegovu gašenju donijeli na temelju raspoloženja i mišljenja svih članova te da je stoga bila jedino moguća. Također su odlučili da pečat stranke neće biti vraćen već uništen, jer je plaćen vlastitim novcem.

HSP-a dr. Ante Starčević u Trilju broji 134 člana i od osnutka, točnije od završetka lokalnih izbora, prekinuta je suradnja odnosno županijski koordinator Damir Ćosić Roda bio je nedostupan i nije poštovao ranije dogovore, način rada i sudjelovanje gradskog odbora u županijskom vijeću. Stoga je član Gradskog odbora i koordinator za cetinsku krajinu Ante Jozić i podnio ostavku zbog lažnih obećanja i obmana i kršenja statuta, navodi se u priopćenju predsjednika raspuštenog odbora Duje Jozića.

U triljskom odboru navode da ih bole obmane da u stranku žele mlade i školovane osobe te da stranka neće bit rob osobnih interesa, a da je, kako tvrde, u stvarnosti sve suprotno od toga pa "ne žele sudjelovati u takvim neiskrenim odnosima".

(H)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 02:53