StoryEditorOCM
DalmacijaSretno mladencima

Snimka s vjenčanja u Dugom Ratu uljepšat će vam kišni dan: vatrogasci kolegi po pljusku priredili feštu za pamćenje, pogledajte samo bakljadu u centru mjesta...

Piše PSD
2. lipnja 2019. - 18:01
vatrogasci3__1_

Svi mladenci koji se odluče isplanirati vjenčanje početkom lipnja vjerojatno par mjeseci prije događaja žive u uvjerenju kako će im taj dan sijati sunce, a ako ne to, onda barem očekuju neke prihvatljive temperature, predljetne...

I u većini slučajeva su u pravu, osim ako nije riječ o julerašnjem prvom lipnja, daleko najhladnijem i najkišovitijem kojega se sjećamo. Ne samo da je stanovnike Dalmacije najranije jutro počastilo jednim pljuskom, kiša u većini primorskih mjesta nije stala padati ni dobar ostatak dana.

No ni tragična prognoza nije sprječila mladence iz Dugoga Rata da naprave pravu feštu svojim uzvanicima, a nisu im ni ovi ostali dužni. Kako je bila riječ o piru jednoga vatrogasca, njegovi su mu kolege iz DVD-a Dugi Rat osigurale bakljadu za pamćenje.

U centru mjesta upalili su sirene, raspalili alarme, a bakljada i buka su potrajale, najvjerojatnije ne na preveliko oduševljenje osjetljivih mještana, dobrih desetak minuta. Snimka je objavljena i na Facebook stranici "Vatrogasci - naši heroji".

"Sve najbolje povodom vjenčanja želimo kolegi iz DVD- a Dalmacija Dugi Rat i njegovoj boljoj polovici. Sve vam sritno bilo!", naspisali su raznježeni vatrogasci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 06:49