StoryEditorOCM
S mora i krajaodlika stupa na snagu odmah

Važna obavijest iz PU: mijenja se status graničnog prijelaza između Hrvatske i BiH, policija objavila koja vrsta prometa je preko njega moguća

Piše Dalmacija SD
5. rujna 2022. - 14:21

Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska obavještava građane da granični prijelaz Imotica – Duži ponovno postaje granični prijelazi samo za pogranični promet.

- Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe Ugovora između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine donijelo Odluku da se granični prijelazi za pogranični promet Imotica – Duži, koji je tijekom ljetnih mjeseci bio privremeno prekategoriziran u granični prijelaza za međunarodni promet putnika, vrati na stari režim prometa, odnosno da je preko njega moguć samo pogranični promet. Ujedno obavještavamo građane da granični prijelaz Gabela polje I – Gabela i granični prijelaz Slano – Orahov Do i dalje zadržavaju kategoriju graničnih prijelaza za međunarodni promet - ističu iz PU.

Ova Odluka stupa na snagu odmah, a trajat će tri mjeseca, odnosno do održavanja nove sjednice Mješovitog povjerenstva, dodaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2023 16:48