StoryEditorOCM
S mora i krajaopet je ‘pao‘

Umirovljeniku (72) iz Metkovića policajci banuli na imanje, u vrtu uz kuću imali su što vidjeti! I to nije bilo sve...

Piše JL
11. listopada 2024. - 17:14

Upornost se (ne) isplati uvijek. Uvjerio se u to jučer 72-godišnji umirovljenik iz Metkovića kada su na njegovo imanje banuli policajci na temelju sudskog naloga lokalnog Općinskog suda.

Nakon temeljite premetačine obiteljske kuće i pripadajuće prostorije, kriminalisti su zavirili i u umirovljenikov​ vrt. U moru lijepo uzgojenih biljaka pronašli su i tri ‘trna u oku‘. Radilo se o tri stabla konoplje Cannabis sative od kojih je najmanje doseglo 94 centimetra visine, srednje 177 centimetara, a najviše je bilo ono od dva metra.

image
PU dubrovačko neretvanska

Policija je ujedno u improviziranoj sušionici unutar obiteljske kuće pronašla i odlomljene grane konoplje, a kad su to stavili na vagu težina je pokazivala 2,9 kilograma.

Na njima je, kažu iz PU dubrovačko neretvanske bilo lišće i cvjetni vrhovi koji sadrže više od 0,3 tetrahidrokanabinola.

image
PU dubrovačko neretvanska

- Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a 72-godišnjak uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću, kažu iz policije dodajući usput i da su kod istog umirovljenika već bili i 2022. godine i kojom prilikom su ‘nanjušili‘ jedno stablo konoplje.

image
PU dubrovačko neretvanska

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 17:23