StoryEditorOCM
S mora i krajaCRNI VIKEND

Teški sukobi u Trogiru i Hvaru: djevojka nožem nasrnula na momka, a maloljetnik oštrim predmetom napao 20-godišnjaka

Piše Dalmacija SD
30. siječnja 2023. - 11:16

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom provedenim zbog sumnje da je ostvarila obilježja kaznenog djela pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu 25-godišnjaka.

- Utvrđena je sumnja da je 28. siječnja oko 23.30 sati u Trogiru nožem ozlijedila 25-godišnjaka kojemu je nakon pružene liječničke pomoći konstatirana lakša tjelesna ozljeda na obje ruke. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 23-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku - doznaje se u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Hvarski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom. Utvrđena je sumnja da je 29. siječnja oko 4 sata na ulici u Jelsi oštrim predmetom ozlijedio 20-godišnjaka u predjelu leđa.

Nakon pružene liječničke pomoći 20-godišnjaku je konstatirana lakša tjelesna ozljeda, a po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv maloljetnika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 21:20