StoryEditorOCM
S mora i krajaNe čitaju znakove

Kako je to uspio? Ova ‘junačina‘ s kombijem je nonšalantno prošao iza povijesne jezgre i došao iz suprotnog smjera

Piše L. V.
21. kolovoza 2024. - 09:40

‘Ovo nikad nisam doživjela‘, piše vozačica na Viber grupi Radarska kontrola i prilaže zaista nevjerojatnu fotografiju. Kombi stranih registracijskih oznaka ulazi na parkiralište Tenis-Tabor, odnosno na Bužu i to iz suprotnog smjera! Kako je dospio tamo iz suprotnog smjera ne zna se, nadamo se da se na ulazu na Bužu samo okrenuo oko onog otočića, jer druga je opcija apsolutna katastrofa.

Druga opcija je da je prekršao počeo praviti već na Boninovu gdje je krenuo niz Staru bolnicu na Pile. To je već kažnjivo, posebno za nas domaće, mada bi nas često spasilo, ali eto, prolazi samo strancima. zatim je morao krenuti uz kanjon iza Grada pa se sad pitamo kako mu je to uopće uspjelo obzirom na promet, tamo jedva i pješaci idu uz kanjon, a majstor je uspio dovesti kombija sve do ulaza na Bužu.

Čitaju li znakove ovi takozvani vozači i zašto ga nitko nije zaustavio već na Pilama, ako je uspio ući na Bužu iz suprotnog smjera? Znamo da su na Pilama komunalni redari, a često i policija. U svakom slučaju, nevjerojatno da je prošlo bez nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 19:45