StoryEditorOCM

MORH o nesreći: ‘Vojno vozilo zapelo je za ogradu i okrenulo se na krov, dvojica pripadnika HRZ-a su lakše ozlijeđena‘

Piše Dalmacija SD
11. srpnja 2024. - 17:20

Prema dosad dostupnim informacijama riječ je o lakšim ozljedama dvojice pripadnika HRZ-a.

Službeno vozilo Oružanih snaga RH sudjelovalo je u prometnoj nesreći koja se dogodila danas 11. srpnja 2024. godine oko 15.50 sati na autocesti A1 Zagreb – Zadar na dionici kod Ličkog Lešća.

Vojno vozilo bilo je na službenoj zadaći, a u vojnom vozilu nalazila su se dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Prema dosad dostupnim informacijama, vojno vozilo zapelo je za ogradu i okrenulo se na krov.

Pripadnik Oružanih snaga prevezen je u Opću bolnicu Gospić na obradu, a drugi pripadnik Oružanih snaga koji je sudjelovao u prometnoj nesreći prevezen je u Opću bolnicu Ogulin i prema dosad dostupnim informacijama riječ je o lakšim ozljedama.

Pripadnici Pukovnije vojne policije i MUP-a su na terenu, očevid je u tijeku i utvrđuju se okolnosti događaja, priopćio je MORH.

 

RANIJE:

Na autocesti A1, u smjeru mora, oko 16 sati dogodila se prometna nesreća.

Nesreća se dogodila nakon čvora Otočac, a kako doznajemo u nesreći je sudjelovalo vojno vozilo koje se prevrnulo na krov. Na mjesto nesreće stigla je Hitna pomoć, a stvara se i velika kolona. 

- Nesreća se dogodila u blizini odmorišta Ličko Lešće, a u nesreći je sudjelovalo jedno vozilo. U vozilu su bile dvije osobe koje su zadobile zasada još neutvrđene ozljede, ali su obje izvan životne opasnosti.

Jedna osoba je prevezena u Opću bolnicu Ogulin, a druga u Gospić. Na autocesti se na tom mjestu, u smjeru mora, vozi jednim kolničkim trakom uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat - kazali su nam iz Policijske uprave ličko-senjske. 

 

PRVA VIJEST:

Na autocesti A1 Zagreb - Ploče - Karamatići prometna nesreća dogodila se na 153. kilometru između čvorova Otočac i Perušić u smjeru Dubrovnika te se vozi jednim trakom (uključujući i tunel Plasinu) u koloni dugoj oko jedan kilometar, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Iz HAK-a pozivaju vozače da oprezno voze.

Prema prvim neslužbenim informacijama, prevrnulo se vojno vozilo, koje je završilo na krovu. Na lice mjesta stiglo je vozilo Hitne pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 07:49