StoryEditorOCM
S mora i krajaNIKAD LJEPŠI

Prije godinu dana sve je ovo bilo pod vodom, Zrmanja je bila nezaustavljiva, evo kako danas izgleda Dječji vrtić Obrovac

Piše Dalmacija SD
24. lipnja 2024. - 16:04

Proteklih dana se u organizaciji stranice Gradonačelnik.hr birao najljepši i najbolji vrtić u Hrvatskoj. Dječji vrtić Obrovac se po prvi put prijavio na obje kategorije te ostvario izvrsne rezultate.

U izboru za najljepši vrtić, koji je biran od strane glasača na Facebooku, Dječji vrtić Obrovac ostvario je prvo mjesto u svojoj kategoriji (kategoriji Mali gradovi), dok se u ukupnom poretku našao na drugom mjestu. U izboru za najbolji vrtić, koji je biran od strane stručnog žirija, Dječji vrtić Obrovac osvojio je četvrto mjesto, izvijestili su iz vrtića.

Velik uspjeh pozdravili su iz Grada Obrovca.

- Svake godine Dječji vrtić Obrovac ostvaruje uspjehe u različitim projektima za poboljšanje svojih uvjeta rada. Jeste li znali da je Dječji vrtić Obrovac proglašen najljepšim vrtićem u RH?

Nakon poplave 2023. godine koja je zahvatila i naš prekrasan vrtić, velika je to čast i pohvala. Po izboru portala gradonačelnik.hr proglašen je najljepšim vrtićem u kategoriji malih gradova.

image
Grad Obrovac/Facebook

Pisalo se i o eko priči našeg vrtića i maslinovom ulju iz njihova vrta nakon što su im dodijeljena sredstva iz Ininog natječaja "Zeleni pojas" pomoću čijih je sredstava obnovljena flora vrtićkog dvorišta.

Sredstvima iz natječaja Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine dodatno je uređena površina ispod sprava za igranje, postavljanjem antistres podloga zbog ugrožene sigurnosti djece.

Ove godine u siječnju prema Programu podrške i poboljšanja materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima za 2024. godinu Središnji državni ured za demografiju i mlade sufinancira daljnje ulaganje u uređenje njihovog dvorišta.

Ponosni smo na njih i veselimo se daljnjim projektima i nagradama - ističu iz Grada Obrovca.

image
Grad Obrovac/Facebook

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 21:55