StoryEditorOCM
S mora i krajau teškom prekršaju

Policija u Kaštelima zaustavila 27-godišnju vozačicu, odmah su je odveli u službene prostorije. Evo što je skrivila

Piše Dalmacija SD
21. ožujka 2024. - 10:33
Split, 120721. U Vukovarskoj ulici kod krizanja s Osijeckom policija je na kratko zaustavil promet zbog incidenta s agresivnim vozacem koji nije zelio s nogostupa preparkirati svoj nepropisno parkirani kombi. Policija je agresivnog vozaca svladala primjenom sile te je vozac priveden.Paun Paunovic/Cropix

Policijski službenici zaustavili vozačicu kojoj je oduzeta i ukinuta vozačka dozvola

Jučer, 19. ožujka 2024.godine oko 03:30 sati policijski službenici Postaje prometne policije Split tijekom nadzora i kontrole prometa na području Kaštel Lukšića zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljala 27-godišnjakinja.

Utvrđeno je da je istoj rješenjem ukinuta i oduzeta vozačka dozvola zbog prikupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova, te da ista upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima.

Uhićena je i dovedena u službene prostorije, te je provedeno istraživanje. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je ostvarila obilježja prekršaja iz čl. 286 st.12. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te je uz optužni prijedlog odvedena na općinski prekršajni sud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:35