StoryEditorOCM
S mora i krajaTESTIRANJE SUSTAVA

Ključna dalmatinska cesta zatvara se od večeras, pa sve do nedjelje u kritičnim satima, doznajemo sve detalje zamjenskim smjerovima na koje se vozači moraju pripremiti

Piše Dalmacija SD
8. studenog 2022. - 19:30

Svi vozači koji će tijekom idućih sati i dana koristiti autocestu A1 moraju se pripremiti na zatvaranje ključne dionice koja iz Dalmacije vodi prema unutrašnjosti zemlje, kao i u suprotnom smjeru.

Zbog testiranja novog sustava daljinskog vođenja prometa u tunelu "Sveti Rok", sve do nedjelje će se zatvarati dionica Dalmatine od Maslenice do Svetog Roka, kao i u suprotnom smjeru. Kako doznajemo u "Hrvatskim autocestama" (HAC), promet će se prekidati svake noći od 22 sata do 5 sati, počevši od večeras, a posljednje zatvaranje kolnika planirano je za noć sa subote na nedjelju.

- Promet će biti preusmjeren na zamjenski smjer čvor Maslenica - državne ceste Maslenica - Zaton Obrovački - Gračac - čvor Sveti Rok, a istim će se cestama voziti i u smjeru Dalmacije - poručuju iz HAC-a i ispričavaju se vozačima uz obrazloženje da se testiranje novog sustava provodi u noćnim satima zbog manje prometne opterećenosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 22:37