StoryEditorOCM
S mora i krajaLETEĆI BIZNIS

Jedan od najbogatijih Dalmatinaca sklopio unosan posao s državnom tvrtkom: ‘Njihovi klijenti boravit će u našim vilama‘

Piše Dalmacija SD
13. veljače 2024. - 15:08

Vodeća specijalizirana tvrtka za luksuzni smještaj i iznajmljivanje plovila "Orvas", sa sjedištem u Dugopolju, i nacionalni avioprijevoznik "Croatia Airlines" u realizaciju nove turističke sezone kreću potpisivanjem ugovora o poslovnoj suradnji.

Ujedinjujući snage i prednosti svog poslovanja, obje kompanije vodile su se činjenicom da je Hrvatska zemlja koju sve više turista odabire kao najkvalitetniju destinaciju svog odmora. Vlasnik "Orvasa" je Branko Roglić, jedan od vodećih poduzetnika s neraskidivim dalmatinskim korijenima.

Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova u državnoj zrakoplovnoj tvrtki, prilikom potpisivanja ugovora je naglasio:

- Potrebe i očekivanja putnika u današnje vrijeme bilježe neke nove smjerove, a mi smo ih, svjesni okružja koje se doista brzo mijenja, odlučili pomno pratiti te pravovremeno ponuditi potrebna rješenja. Jedno od tih rješenja realizirat ćemo i ovom suradnjom. Konkretno, "Croatia Airlines" će klijentima "Orvasa" koji odaberu svoj boravak u Hrvatskoj provesti u vrhunskim vilama ili na brodovima odobriti promo kod za popust od 15 posto na cijenu zrakoplovne karte, dok će "Orvas" našim putnicima odobriti 15 posto popusta na cijenu unajmljivanja za sve brodove u floti i vile u svojem vlasništvu.

Na taj način nastojat ćemo, uz povoljniju cijenu za naše putnike, približiti ljepotu i ponudu lijepe naše gostima koji dolaze u Hrvatsku, otvarajući još šire vrata vrhunske i lako dostupne turističke destinacije.

Dario Guljelmović, direktor prodaje "Orvasa", istaknuo je:

- "Orvas" je iznimno počašćen što je nacionalni avioprijevoznik "Croatia Airlines" prepoznao visoku kvalitetu usluga koje pružamo u našim vilama i na brodovima za klijente koji nam dolaze iz cijelog svijeta. Kako naši klijenti često koriste usluge "Croatia Airlinesa", ova suradnja je zapravo prirodan i očekivan razvoj događaja.

Sinergija naše suradnje donosi mnoštvo pogodnosti i prednosti našim klijentima te igra bitnu ulogu u pozicioniranju i promociji Hrvatske kao nezaobilazne destinacije na putničkoj karti svijeta.

Potpisivanjem današnjeg ugovora stvorene su dodatne prednosti za goste koji svoj boravak u Hrvatskoj odluče provesti u vilama ili na brodu, no jednako tako i uvjeti za daljnji razvoj ovog dijela turizma koji, slijedeći svjetske trendove, bilježi sve veći rast.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:11