StoryEditorOCM
S mora i krajaHIT SU OVOGA LJETA

I jug Dalmacije dobio jednu, postale su prava atrakcija na Instagramu, jeste li se već slikali

Piše Anđelka Kelava
15. srpnja 2024. - 10:34

Nekoliko proteklih ljetnih sezona na sve više plaža na našem Jadranu postavljene su ljuljačke u moru, mnogima omiljene za savršene Instagram fotografije. Prekrasna atrakcija koja krasi sad već mnogobrojne plaže u Hrvatskoj, na fotografijama izgleda čarobno i stvara nezaboravnu ljetnu uspomenu. 

Na jednom od naših najjužnijih i najljepših otoka, Korčuli, skriva se plaža i beach bar koji nude atrakciju dostojnu Balija. Radi se o ljuljački u moru u sklopu uređene plaže La’Banya koja je dio ponude apartmana Korčula Hills. Cijeli je kompleks smješten u mjestu Žrnovska Banja koje gleda na Pelješac, nekoliko uvala udaljeno od grada Korčule, a nudi brojne atrakcije i sadržaje za sve uzraste. Ova je morska ljuljačka s vremenom postala toliko popularna, da se u vrijeme najveće špice sezone za nju stvaraju redovi u moru za fotkanje, pa ju je najbolje posjetiti u predsezoni.

Druga ljuljačka u moru na Korčuli na ovoj listi nalazi se u sklopu bara Moro beach Stupe na otoku Vela Stupa, smještenom negdje između Korčule i Pelješca. To je ujedno i jedina atrakcija na tom malom otočiću, a turisti ovdje uglavnom dolaze sa svojim brodicama i jedrilicama. Netaknuta priroda, ova ljuljačka i morsko plavetnilo ovog mjesta obaraju s nogu.

 

Od ovoga ljeta i Srebreno je dobilo svoju ljuljačku na moru koja je već postala pravi hit. Postavljena je na samom početku župske vale na plaži ispred hotela Sheraton.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 09:51