StoryEditorOCM
S mora i krajaNovost u zraku

VIDEO: Hrvatska dobiva ‘nebeski‘ restoran: pogledajte spektakularne prizore s najvišeg stola u Dalmaciji

Piše DV
30. srpnja 2024. - 16:10

U Dubrovniku se otvara prvi i jedini restoran u Hrvatskoj koji nudi spektakularno gastronomsko iskustvo na visini od 50 metara - Dinner in the Sky Dubrovnik! Restoran počinje s radom 2. kolovoza 2024. godine. Smješten je na Babinom Kuku, a recepcija će biti u predvorju hotela Valamar Lacroma. Koncept se temelji na vrhunskom kulinarskom iskustvu na platformi koja se podiže do 50 metara u zrak i polako rotira, omogućujući gostima da tijekom jednosatnog kulinarskog iskustva uživaju u panorami grada, Elafitskih otoka, Jadranskog mora, Mosta dr. Franje Tuđmana i okolice. 

Nude se tri različita jelovnika koja je potrebno odabrati unaprijed prilikom rezervacije: riblji, mesni i vegetarijanski. Večere su tematski organizirane, pri čemu svaki termin u danu nudi jedinstveno iskustvo: “360° Sky Panorama” počinje u 17:00, “Sunset Chill” u 19:00, a “Feel the Vibe” u 21:00 sat.

"360° Sky Panorama" pruža gostima nevjerojatan dnevni panoramski pogled na cijeli grad iz jedinstvene perspektive koju nije moguće doživjeti na bilo kojem drugom mjestu u gradu. U ovoj opciji najbolje se može doživjeti visina koja je 100 metara iznad mora. 

image

Otvorenje "Dinner in the Sky" restorana u Dubrovniku

Alen Tkalcec /restoran Dinner In The Sky/

"Sunset Chill" nudi priliku za uživanje u večeri na nebu uz ritmičnu glazbu i spektakularan zalazak sunca. Cijelo iskustvo je još posebnije jer se platforma stalno rotira, te gosti mogu neprestano uživati u promjenjivom panoramskom pogledu. Savršena kombinacija opuštajuće atmosfere, prekrasnih prizora i vrhunske gastronomije osigurat će trenutke koje će dugo pamtiti.

"Feel the Vibe" pruža gostima priliku da uživaju u vibrantnoj noćnoj atmosferi uz nezaboravnu večeru i vino. Uz energičnu glazbu i dinamičnu zabavu, voditelj će se pobrinuti da atmosfera ostane na vrhuncu tijekom cijele večeri. To će biti prava zabava pod zvijezdama!

Sigurnost gostiju je prioritet. Platforma je dizajnirana prema njemačkoj normi DIN 4112 i proizvedena u Belgiji pod nadzorom TÜV-a. Obraća se pozornost na svaki detalj kako bi sigurnost gosta bila maksimalna. Osobama mlađima od 14 nije dozvoljen ulazak, dok osobe mlađe od 18 moraju biti u prisustvu roditelja.

image

Otvorenje "Dinner in the Sky" restorana u Dubrovniku

Alen Tkalcec /restoran Dinner In The Sky/

Dinner in the Sky već deset godina osvaja nebo iznad 80 zemalja uključujući Pariz, Las Vegas, Sydney, Kuala Lumpur, Dubai, Bogotu..., a od 2. kolovoza 2024. osvojit će i nebo iznad Dubrovnika u organizaciji tvrtke Staza Uspjeha d.o.o., koja je ekskluzivni franšizni zastupnik za Hrvatsku!

- Drago nam je da smo uspješno implementirali koncept Dinner in the Sky u Hrvatskoj, otvarajući prvi takav restoran u Dubrovniku, vodećoj turističkoj destinaciji zemlje. Također, planiramo širenje ovog jedinstvenog gastronomskog doživljaja na više lokacija diljem Hrvatske, kako bi obogatili ponudu za domaće i strane posjetitelje, nudeći im priliku da dožive nešto nezamislivo i neponovljivo, u našoj prekrasnoj zemlji. Veliko nam je zadovoljstvo što možemo obogatiti grad Dubrovnik inovacijom kao što je Dinner in the Sky, pružajući jedinstveno iskustvo koje je po našem mišljenju dosad nedostajalo -  poručuju iz restorana ‘Dinner in the Sky‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 01:22