StoryEditorOCM
S mora i krajaPUTNICI, POZOR!

Dvije važne ‘Prometove‘ autobusne linije mijenjaju početne i završne stanice, ali i dijelove trase, donosimo ključne informacije o promjenama koje ubrzo stupaju na snagu

Piše Dalmacija SD
28. listopada 2022. - 15:44

Iz splitskog "Prometa" obavještavaju putnike na dvjema linijama da će njihovi autobusi od ponedjeljka, 31. listopada, izmijeniti dijelove svojih trasa s početnim/završnim stanicama. Riječ je o prugama broj 22 (Split - Klis - Split) i broj 33 (Split - Kosa - Split).

Linija 22 mijenja trasu na način da umjesto do Klis Megdana nastavlja i produžava vožnju do novoizgrađenog okretišta u Ulici Rizvani na području Klis Grla. Važno je napomenuti da vozila javnog prijevoznika na toj relaciji više neće polaziti sa stanice ispred splitske robne kuće "Prima grad", nego s terminala na Sukoišanu.

image

Prikaz dosadašnjeg i novog početnog/završnog stajališta linije broj 22

‘Promet‘

I pruga broj 33 mijenja početno/završno stajalište na području Klis Kose na način da produžava do Lovačkog doma na sjevernom dijelu mjesta, što joj postaje novo okretište. Vozni red će radi toga biti malo izmijenjen, o čemu se putnici mogu informirati na "Prometovoj" internetskoj stranici (www.promet-split.hr/obavijesti).

image

Prikaz dosadašnjeg i novog početnog/završnog stajališta linije broj 33

‘Promet‘
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 21:03