StoryEditorOCM
S mora i krajaHAK JAVLJA

Jugo hara u prometu: Prometne nesreće na A1 - kod Zadra i Svetog Roka. U prekidu ove trajektne i katamaranske linije...

Piše HINA
21. listopada 2023. - 08:26

Zbog prometnih nesreća na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Zadar centar i Zadar istok te između čvora Sveti Rok i tunela Sv. Rok u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni. Zbog mjestimice obilnije kiše i veće količine vode na kolniku na pojedinim cestama vozi se otežano.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb na čvoru Varaždin zatvoren je izlazni krak iz smjera Goričana prema Varaždinu i ulazni krak iz smjera Varaždina prema Zagrebu.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule.

U povodu obilježavanja Dana grada Samobora u subotu i nedjelju, 21. i 22. listopada, na snazi je privremena regulacija prometa u užem gradskom središtu.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su...

Trajektne linije: Vis-Split, Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik, Sobra-Prapratno;

Katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Vis-Split, Novalja-Rab-Rijeka, Korčula-Hvar-Split;

Brodska linija Komiža-Biševo.

Tajekt na liniji Trogir (Soline) - Drvenik M. - Drvenik V prevozi samo osobna vozla i teretna vozila do 3 tone na relaciji za Drvenik Mali.

Brod na liniji Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik plovi na relaciji Luka Šipanska-Lopud-Koločep-Dubrovnik bez pristajanja u luku Suđurađ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:03