StoryEditorOCM
S mora i krajaKOMUNALCI U POGONU

Cijela Podstrana će cijeli utorak biti bez vode, a Sućurac i Gomilica u noći na srijedu, evo i tko ostaje bez struje

Piše Dalmacija SD
20. ožujka 2023. - 15:18

Iz splitskog "Vodovoda i kanalizacije" obavještavaju da će u utorak, 21. ožujka, od 10 sati do 21 sat, bez vode biti potrošači u cijeloj Podstrani. Ujedno se napominje da će u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika radovi biti odgođeni za srijedu.

I dijelovi Kaštel Sućurca i Gomilice bit će suhih špina, i to u noći s utorka (23 sata) na srijedu (5 sati). Riječ je o ulicama Sustipan, Orje, Gospin put, Sela, Braski dolac, Put Dragočeva, Put Bunarića, Podstinice i Ulica hrvatskih knezova (od broja 27 do 65 neparni i parni od 30 do 48).

Dijelovi srednje Dalmacije u utorak će biti bez struje, pa će tako od 9 do 13 sati biti iskopčani dijelovi Makarske, i to područje oko ljekarne "Ljubić", Ulica Ruđera Boškovića i Ulica kralja Petra Krešimira IV. na dijelu od križanja s Boškovićevom do hotela "Meteor". U srijedu od 9 do 12 sati bez struje će biti područje oko bivše pekare u makarskoj, "SuperKonzum" u Velikom brdu, "Vešeraja", te ulice Zadarska i Požare.

Također sutra, ali od 8 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom bit će cijeli zaselak Jasena u Zavojanima, između 9 i 15 sati bez struje biti kamp "Mlaska" i Vip na Hvaru, a od 9 do 12 sati ulice Punta i Put Borka u Marušićima kod Omiša.

Stanovnici Podstrane neće biti pošteđeni ni iskapčanja električne energije, pa će od 9 do 14 sati bez napona biti Trg Franje Tuđmana, dio Ceste sv. Martina, te dijelovi Ulice kneza Mislava.

Iz sinjskog pogona "Elektrodalmacije" obavještavaju da će također sutra, između 8.30 i 13.30 sati, bez struje biti potrošači na  području Dicma, i to od zgrade Općine prema Sušcima, te naselja Sušci, Osoje i Butige, kao i zaselci Gabričević, Klarić i Pezelj u Trilju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 23:58