StoryEditorOCM
S mora i krajaod 10 do 12 sati

Centar izvrsnosti SDŽ u subotu organizira Projektni dan

Piše Split SD
30. ožujka 2023. - 13:02

Polaznici Centra izvrsnosti matematike, prirodoslovlja, novih tehnologija i informatike zadnju radnu subotu u školskoj godini obilježit će Projektnim danom, koji će se održati u subotu, 1. travnja od 10 do 12 sati u Prirodoslovnoj školi Split/III. gimnaziji Split.

Polaznici su unutar programa CIM, CIP i CINTI kroz 12 radnih subota uspješno razvijali vještine, usvajali nova znanja, umrežavali se, razmjenjivali iskustva, stvarali prijateljstva i spremni su svima pokazati što su naučili.

- Ponosni smo što i ove godine imamo priliku predstaviti inovativnost naših polaznika na Projektnom danu, koji je ujedno i dan otvorenih vrata Centra izvrsnosti. Zato pozivam roditelje, prijatelje, rodbinu i zainteresiranu javnost da svjedoče učeničkoj kreativnosti i upoznaju se s programom koji provodimo s visokomotiviranim i potencijalno darovitim učenicima. Također, ovo je odlična prilika za buduće polaznike Centra izvrsnosti koji će na Projektnom danu iz prve ruke saznati sve o aktivnostima u našim programima, kazao je ravnatelj Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije, Ivica Zelić.

Svi posjetitelji iz prve ruke dobit će informacije o nastavi u Centrima izvrsnosti, a učenici će spremno odgovarati na sva pitanja vezana uz njihove projekte.

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije okuplja više od 500 polaznika i 130 mentora u školskoj godini 2022./2023. unutar tri programa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2023 13:07