StoryEditorOCM
Dalmacijareagiranje drugog sudionika obračuna

Ravlić: Mahalek me izazvao uvredama, revoltiran psovkama zalijepio sam mu dvije plješčurine

Piše PSD.
8. kolovoza 2013. - 17:12
Zlatko Ravlić, koji se, nakon verbalnog sukoba, s konobarom Josipom Mahalekom ispred restorana “More” u Igranima obračunao i fizički, dao je svoje viđenje priče za Slobodnu Dalmaciju.

- Ne poričem čin niti bježim od odgovornosti, a i ne ponosim se time što se dogodilo. Bila je to ipak reakcija na Mahalekovo vrijeđanje i način na koji nam se uvredljivo obraćao da maknemo kamion. U 8 sati ujutro dovezao sam kamion u porat da iskrcam daske za pozornicu potrebnu za Noć kralja Artura i proslavu Dana domovinske zahvalnosti, što je donirala moja građevinska tvrtka.

- U 12 sati Josip Mahalek se obratio radniku koji je iznosio daske i rekao kako smo mu se mogli parkirati u štekat. “Obrati se mom šefu”, uzvratio mu je. Onda je meni stao govoriti kako on ima goste i da mu kamion smeta te da je jedna Slovakinja oštetila vozilo zbog uskog prolaza.

- Uzvratio sam da ne sjedim, nego da radim i neka me ostavi na miru, jer nam treba još pola sata da završimo. Na to mi je Mahalek opsovao, rekao “majmune, puši”… pred krcatim štekatom gostiju. Priupitao sam što je to rekao, a on mi spomenu onako po naški “mater”. Tada sam reagirao. Nosio je tanjure s nekom ribom u rukama, a ja sam mu, revoltiran psovkama i uvredama, zalijepio dvije plješčurine.

- Na to je pozvao policiju, koja je prošla vozilom pored kamiona i uvjerila se da ne smeta prometu i načinila zapisnik. Još me je i pred policajcima nazvao idiotom koji ga je napao i nastavio da sam lokalni šerif. Istina je samo da sam član Mjesnog odbora i da samo želim doprinijeti da se u Igranima učine neki pomaci – kazao je Zlatko Ravlić.

ANA DRAGIČEVIĆ
FOTO:  Ivo Ravlić / CROPIX


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 02:57