StoryEditorOCM
Dalmacijareformisti u zmijavcima

Pusić: Njegove optužbe su smijurija; Čačić: Mene ne zanima što je ona rekla

Piše PSD.
13. veljače 2015. - 20:31
Potpredsjednica Vlade i predsjednica HNS-a Vesna Pusić rekla je u petak da će biti prihvaćene izmjene Zakona o izborima zastupnika u Hrvatskom saboru, a "smijurijom" je ocijenila optužbe predsjednika Narodne stranke - Reformista Radimira Čačića da su amandmani SDP-a i HNS-a na taj zakon pokušaj njegove političke likvidacije.

"To je jedna smijurija i pokušaj da se na važnosti da nečemu što nema važnost", kazala je Pusić novinarima odgovarajući na upit kako komentira optužbe bivšeg predsjednika HNS-a da je SDP-ov i HNS-ov amandman na konačni prijedlog Zakona o izboru zastupnika u Hrvatskom saboru čisti pokušaj njegove političke likvidacije.

Nije trebalo puno čekati da bivši predsjednik Hns-a-a i nekadašnji bliski suradnik Pusićke komentira tu izjavu.Na osnivačkoj skupštini općinske organizacije Narodne stranke-Reformisti za općinu Zmijavci i općinu Runovići,održane sinoć u Zmijavcima,Čačić je na tu izjavu odgovorio.

-Ma ne znam što je gospođa Pusić rekla, pa zar mislite da mene puno zanima što je ona rekla.Nije mi to niti malo važno,i ne dajem tome prostora u svojoj glavi.

Inače na osnivačkoj skupštini bilo je više od pedeset članova nove stranke, te predstavnici Županijske organizacije Reformista.Poznato je da su članovi ogranka HNS-a iz Zmijavaca prvi izišli iz te stranke i priključili se novoj stranci i Radomiru Čačiću.

Tekst i snimka: Braco Ćosić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 16:45