StoryEditorOCM
DalmacijaDOBRO SU PROŠLI

Pravo je čudo da su se Hrepa i bend izvukli bez ozljeda: 'Vozili smo za Kaštela, pri velikoj brzini otvorila nam se hauba i zabila u šofersajbu, staklo nas je zasulo' 

Piše PSD
14. rujna 2019. - 15:11

Suosnivač Daleke obale, splitski glazbenik Boris Hrepić Hrepa doživio je prometnu nezgodu na putu prema Kaštelima gdje je s bendom Sunnysiders imao zakazan nastup.

- Vozeći se autoputem na svirku u Kaštela, malo prije Pirovca, odjednom BOOOOOOOM, sve se zacrnilo, kao da nas je haubica pogodila, pri velikoj brzini hauba se otvorila i zabila u šoferšajbu, staklo nas je zasulo...

I da skratim, uspili smo se iskobeljat iz šokantne novonastale situacije, svi smo dobro, vučna služba došla, auto ostalo u Vodicama, Hari je došao po nas i instrumente i pažljivo vozimo prema Kucarinu Clubu di nas čeka publika. BLUES KEEP US ALIVE - podijelio je na svojoj Facebook stranici.

 

 

 

Kasnije je obožavatelje obavijestio da je koncert održan.

- Sunnysidersi sretno stigli na odredište i opičili dvi ure, hvala publici i organizatorima šta su nas toliko čekalli, posebno hvala našim prijateljima Hariju, Charliju i Tomi šta su uletili kad je najvise tribalo - poručio je Hrepa.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:26