StoryEditorOCM
Dalmacijaprvi put u 66 godina

Povijesni događaj za supetarske vatrogasce: Ovaj dan će ostati zauvijek zapisan!

Piše JL
18. srpnja 2017. - 13:38
vatrogasci supetar

Na službenim stranicama vatrogasnih postrojbi na društvenim mrežama posljednja se 24 sata objavljuju uglavnom dramatične snimke s terena u srednjoj i južnoj Dalmaciju koju su poharali stravični požari, kao i podrška vatrogascima.

U moru objava istaknula se ona na stranici Vatrogasci Supetar koji su između ostalog istaknuli i slabo poznatu zanimljivost. Ovo je prvi puta da jedna njihova vatrogasna ekipa odlazi na kontinent u pomoć.

‘U 66-godišnjoj povijesti našeg Društva i njegove vatrogasne postrojbe današnji dan zauzet će posebno mjesto kao dan kad je prvi put jedna naša vatrogasna ekipa krenula na kontinent u pomoć svojoj braći na kopnu.

Gasni vlak čine 1ZV i 1AC. Vatrogasci koje je zapala ova teška i odgovorna dužnost su Jere, Ante, Ivor i Hrvoje, a vodi ih zamjenik zapovjednika Frane.

Momci naše misli i molitve su s vama... Drž'te se i tornajte se nase šta pri!’Danas ujutro oko pola 11 sati na stranici su objavili i fotografiju njihovog sretnog povratka nakon cjelodnevne i cjelonoćne smjene.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 16:26