StoryEditorOCM

Poparić: Sinj vode ljudi koji tomu nisu dorasli

Piše PSD.
16. svibnja 2012. - 11:37
U Sinju je održana zajednička redovna godišnja izvještajno-tematska konvencija SDP-a Sinja i Vrlike kojoj su nazočili još i Ranko Ostojić, član Predsjedništva te Tatjana Šimac Bonačić, članica Glavnog odbora SDP-a.

Predsjednica Gradske organizacije Nataša Poparić kazala je da je SDP u Gradskom vijeću izišao iz koalicije s NL-om dr. Jadrijevića jer je koalicijski partner odbijao provoditi program utvrđen koalicijskim sporazumom.

- Nositelj vladajućeg NL-a dr. Stipislav Jadrijević vrhunski je liječnik i humanist, ali vladavina njegove liste Sinju nije donijela ništa dobro. Dr. Jadrijević je birao ljude nedorasle dužnostima na koje su postavljeni i zato je najodgovorniji. Na izbore za novi saziv Gradskog vijeća i gradonačelnika SDP-a Sinja izići će s ljudima koji će biti pozitivno iznenađenje – kazala je Poparić.

Konvencija je za delegate izborne konvencije SDP-a tajnim glasanjem između više kandidata izabrala Stipana Samardžića, Anđelu Paštar-Krnčević, Milivoja Petričevića, Željka Župića i Jerka Terboglava-Breku.

Nataša Poparić je delegat po funkciji. Iz vrličke organizacije na konvenciju u Zagreb će Vedran Stiščević i Ivan Markioli po funkciji.

T. Paštar

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 02:14