StoryEditorOCM
Dalmacijazabranjeni opijati

Policija čisti Hvar od droge, u jednom danu uhvatili čak trojicu dilera: bili su spremni za sezonu, opskrbili se kokainom, amfetaminima i marihuanom

Piše K. M. B.
5. srpnja 2019. - 13:44
droga

Inspektori Policijske postaje Hvar i službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske čiste najsunčaniji otok te su u četvrtak uhitili trojicu dilera.

Dalmacija (opet) puna narkomana: u dvije naše županije najveće stope zloupotrebe droga u državi, stručnjaci pretpostavljaju zašto su Dalmatinci tako 'slabi' na opijate

Pritvorskom nadzorniku doveden je T.T.(31) kod kojeg je u Hvaru pretragom stana nađeno 245 grama kokaina i digitalna vaga. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U Starome Gradu je kod P.P.(44) nađeno 1,7 grama amfetamina nakon čega mu je pretragom kuće zaplijenjeno još 27 grama iste droge, 62,5 grama marihuane i vaga.

Uhićen je i 41-godišnjak kod kojeg je u kući pronađeno 23,5 grama marihuane, vrećica sa 165 grama lišća marihuane kao i digitalna vaga za precizno mjerenje. Obojici idu prijava zbog zlouporabe opojne droge.

Tijekom prošle dvije godine na području PU splitsko-dalmatinske zbog dilanja kokaina su prijavljene 44 osobe,  a amfetamina njih 73. Prijave zbog prodaje marihuane je u istom razdoblju dobilo 111 osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:01